3b

WELKOM IN 3B!

EEN AANTAL WEETJES OVER ONZE KLAS OP EEN RIJ…

Wist je dat…
… er in klas 3B 21 leerlingen zitten?
… dat 12 stoere kerels en 9 leuke meiden zijn?
… er ook een juf is in deze klas, juf Bieke?
… we dit schooljaar werken rond het project ‘gezondheid’?
… we samen met 3C nog een uitstap maken naar het Suske en Wiske museum?
… in onze klas er veel minions te zien zijn?
… we hard gaan werken, veel zullen leren en zeker en vast ook veel plezier gaan maken dit schooljaar?
… we klaar zijn voor een nieuw avontuur in een nieuwe klas?

WELKOM ALLEMAAL!!!

Nieuws

Playbackshow 26 januari 2018

Datum: 2 februari 2018

Vrijdagavond was het weer zover. De playbackshow startte in een volle zaal. Dit jaar waren de optredens verdeeld in 3 delen: 1/2, 3/4 en het 5e en 6e leerjaar. Dit jaar hadden 73 kinderen zich opgegeven voor deelname!

Prijsvraag Playbackshow

Datum: 2 februari 2018

ver2018feb02ls

"Welke groep/artiest werd de laatste 5 jaar het meest geplaybackt?" Dit was de prijsvraag n.a.v. de 20ste playbackshow. Uit de 86 inzendingen werd door een onschuldige hand een winnaar getrokken. De winnaar is: Ollie uit 6H. Ouderraadslid, Ilse Van Dommelen, heeft maandagochtend deze prijs, een APP-kaart, overhandigd. Proficiat, Ollie. Nog veel plezier met je prijs!

4 x 4 Voetbal

Datum: 22 oktober 2017

ver2017okt22ls

Dankzij SVS kunnen onze leerlingen van allerlei sporten proeven op een vriendschappelijke manier. Het draait die namiddag om fair play, begrip voor elkaar en kennis maken met een misschien nog onbekende sport.

Herfstwandeling

Datum: 21 oktober 2017

ver2017okt213b3c

Op donderdag 19 oktober gingen de leerlingen van het derde leerjaar naar de Staatsbossen te Ravels voor een prachtige herfstwandeling. In het bos werd er heel wat verteld over bomen, blaadjes die vallen, paddenstoelen, de processierupsen, everzwijnen enz. We verzamelden heel wat blaadjes en herfstvruchten. De blaadjes gaan we nu laten drogen. Volgende week maken we daarmee een knutselwerkje waarmee e het thema herfst dan afsluiten.