1ia

In onze klas leren we heerlijk lezen
een beetje ontdekkingsreiziger wezen.
In onze klas leren we veel dingen tellen
de ramen, de nootjes en soms de speeltijdbellen.
In onze klas…,MIJN KLAS is het mega-superfijn.
Omdat ik hier elke dag gewoon mijzelf mag zijn.

Nieuws

Met het 1ste leerjaar naar het containerpark

Datum: 25 november 2017

ver2017nov25all

In het eerste leerjaar zijn we gestart met het thema: ‘afval’. Daarom zijn we op maandag 20 november eens een kijkje gaan nemen op het containerpark. Hier kregen we een rondleiding van een gids. Zij vertelde ons wat er allemaal gebeurt met het afval op een containerpark, wat sorteren is en hoe ze daar recycleren. We hebben zelfs met onze klas op de weegbrug gaan staan. Op het einde kregen we nog een blauw badeendje als cadeau. Dit was gerecycleerd uit lege, plastic flessen. Helaas waren de weergoden ons niet goedgezind en hebben we de rondleiding wat moeten verkorten. We vonden het wel een super leerrijk bezoek!

4 x 4 Voetbal

Datum: 22 oktober 2017

ver2017okt22ls

Dankzij SVS kunnen onze leerlingen van allerlei sporten proeven op een vriendschappelijke manier. Het draait die namiddag om fair play, begrip voor elkaar en kennis maken met een misschien nog onbekende sport.

Bezoek ziekenhuis 1I

Datum: 21 oktober 2017

ver2017okt211i

Donderdag, 19 oktober 2017 zijn de leerlingen van het eerste leerjaar op bezoek geweest in het St.Jozef-ziekenhuis in Turnhout. We werden daar onthaald door 2 verpleegsters die ons graag uitleg gaf over een dagopname in het ziekenhuis. Er werd door een aantal kinderen een toneeltje gespeeld over wat er zoal kan gebeurd tijdens zo’n opname.