2km

Ik teken.
Een olifant.
Of nee. Een muis.

Een muis.
Een muis in ons huis.
En mama en ik.
Bang.
Nee.
Ik niet.
Enkel mama.
Of...
Papa ook?

Het antwoord vind je hier.
Maar niet helemaal...

In de klas van juf Martine
ontdekken we
beetje bij beetje
de wereld.

Dat verhaal,
‘ONS’ verhaal
van dit schooljaar
vind je hieronder.

Hé!
Pas op!
EEN MUIS!!!
Of nee... Een olifant.
Wees maar niet bang.

Lees. Kijk. Geniet.

pdfVisie kleuteronderwijs

Nieuws

Joepie naar de Hooiberg

Datum: 16 oktober 2017

ver2017okt16ks

Het regende hard en er was veel wind. Gelukkig gingen we naar een speeltuin waar we ook binnen konden spelen. En we hebben ons goed vermaakt!

Voorbereidingen grootoudersfeest

Datum: 3 oktober 2017

ver2017okt03ks

Het is bijna zover... het grootoudersfeest komt eraan! Onze kleuters zitten natuurlijk niet stil en zijn al hard aan de slag met alle voorbereidingen. Stempelen, stempelen, stempelen! Wat een werk, maar wat een prachtig resultaat. Van groot tot klein, allemaal hebben we meegeholpen aan dit fantastisch werk. Wij hebben er alvast veel zin in en kijken er naar uit! U toch ook?

Een fijne start

Datum: 28 september 2017

ver2017sept292km

Op één september stapten de kleuters na twee maanden vakantie onze school binnen. Sommigen waren een beetje onwennig, enkelen hadden traantjes, anderen kwamen met veel plezier. Tijdens ons eerste thema “Naar school... mijn buikje kriebelt!” werd er veel ontdekt: een nieuwe klas, nieuwe juffen, nieuwe vriendjes, nieuw materiaal, nieuwe afspraken, ... Na enkele weken voelden de kleuters zich echt thuis in onze klas.

Naar de groententuin

Datum: 28 september 2017

ver2017sept282ki

Gelukkig hield het net op tijd op met regenen, zodat we droog aan onze uitstap naar de groententuin “Groentegeweld” in Weelde konden beginnen. Het is wel eens fijn en leerrijk om met onze eigen ogen te kunnen zien waar al die groentjes groeien die we morgen in de pompoensoep doen.