2ki

Mijn nieuwe school
heeft geen behang
en wel honderd deuren
in de gang

Klap-klap-deuren
met een knop
en klop-klop-deuren
met een juf erop.

Hé,
mijn klasje is niet hier,
niet ginder en niet daar,
oei,
ik weet niet eens meer waar!

Stapperdestap,
Hé, kom maar gauw!
Deze blauwe klas hier is van jou.

Waouw,
Met juf Ilse in de blauwe klas,
Da’s fijn, da’s cool.
Graag naar school komen is ons doel!

WELKOM!

pdfVisie kleuteronderwijs

Nieuws

Joepie naar de Hooiberg

Datum: 16 oktober 2017

ver2017okt16ks

Het regende hard en er was veel wind. Gelukkig gingen we naar een speeltuin waar we ook binnen konden spelen. En we hebben ons goed vermaakt!

Nieuws uit 2KKI

Datum: 11 oktober 2017

ver2017okt112kki

Dag kleuters allemaal! Zijn jullie inmiddels goed gestart? Hebben jullie alle hoekjes van de klas al ontdekt en misschien al nieuwe vriendjes gemaakt? Nu het begin gemaakt is, kunnen we er weer volop tegenaan... De tassen en kabassen die Wies Valies in alle maten en vormen in onze klas bracht, hebben we geteld, gemeten en gesleurd. Met die inhoud beleefden we onze vakantiedagen een beetje opnieuw. Picknicken hoorde daar ook bij.

Voorbereidingen grootoudersfeest

Datum: 3 oktober 2017

ver2017okt03ks

Het is bijna zover... het grootoudersfeest komt eraan! Onze kleuters zitten natuurlijk niet stil en zijn al hard aan de slag met alle voorbereidingen. Stempelen, stempelen, stempelen! Wat een werk, maar wat een prachtig resultaat. Van groot tot klein, allemaal hebben we meegeholpen aan dit fantastisch werk. Wij hebben er alvast veel zin in en kijken er naar uit! U toch ook?

Naar de groententuin

Datum: 28 september 2017

ver2017sept282ki

Gelukkig hield het net op tijd op met regenen, zodat we droog aan onze uitstap naar de groententuin “Groentegeweld” in Weelde konden beginnen. Het is wel eens fijn en leerrijk om met onze eigen ogen te kunnen zien waar al die groentjes groeien die we morgen in de pompoensoep doen.