2ka

Er was eens...
een groene kikker met een kroontje op!

Het was niet de groene kikker uit het sprookje, maar wel die uit de klas van juf An. Je kan hem aaien, vast nemen, geheimpjes toefluisteren en knuffeltjes geven, maar het liefste wat hij doet is naar al de spelende kindjes kijken in zijn klas.

Elke dag kijkt hij uit naar de komst van al die blije gezichtjes, want dat vind hij toch wel heel belangrijk...
dat elk kind met een glimlach naar school kan komen!
Samen lachen, spelen, zingen, vertellen, knutselen...
En zo leefde de groene kikker met het kroontje nog lang en gelukkig in de klas van juf An!

pdfVisie kleuteronderwijs

Nieuws

Joepie naar de Hooiberg

Datum: 16 oktober 2017

ver2017okt16ks

Het regende hard en er was veel wind. Gelukkig gingen we naar een speeltuin waar we ook binnen konden spelen. En we hebben ons goed vermaakt!

Nieuws uit de roze klas

Datum: 11 oktober 2017

ver2017okt112kka

De eerst maand van het schooljaar is weer omgevlogen, dus tijd voor wat nieuws uit de roze klas. We hebben dolle pret beleefd tijdens het thema kermis, want heel de klas was omgetoverd. We hadden een viskraam, waar we op verschillende manieren eendjes leerden grijpen en vissen. We leerden de eendjes sorteren per kleur en ook onze zelfgemaakte eendjes probeerden we te vissen, maar dat was niet altijd even makkelijk.

Voorbereidingen grootoudersfeest

Datum: 3 oktober 2017

ver2017okt03ks

Het is bijna zover... het grootoudersfeest komt eraan! Onze kleuters zitten natuurlijk niet stil en zijn al hard aan de slag met alle voorbereidingen. Stempelen, stempelen, stempelen! Wat een werk, maar wat een prachtig resultaat. Van groot tot klein, allemaal hebben we meegeholpen aan dit fantastisch werk. Wij hebben er alvast veel zin in en kijken er naar uit! U toch ook?

Naar de groententuin

Datum: 28 september 2017

ver2017sept282ki

Gelukkig hield het net op tijd op met regenen, zodat we droog aan onze uitstap naar de groententuin “Groentegeweld” in Weelde konden beginnen. Het is wel eens fijn en leerrijk om met onze eigen ogen te kunnen zien waar al die groentjes groeien die we morgen in de pompoensoep doen.

De eerste week in onze roze klas

Datum: 14 september 2017

ver2017sept142ka

Wat hebben we al flink gespeeld met het nieuwe speelgoed! We zijn al op verkenning geweest in alle hoeken van de klas. Kijk maar naar de foto’s als je wil weten hoe goed we dat al kunnen.