Informatieve workshop Gezondheid

Beste ouders,
Binnenkort zal uw kind ondergedompeld worden in een wereld van beweging, gezonde voeding en mentale gezondheid. Wij, 6 studenten van Thomas More Geel en Turnhout zullen hiervoor zorgen. Dankzij onze opleiding ‘Sport en Bewegen’ en ‘Voedings- en dieetkunde’ willen wij onze expertise graag doorgeven aan uw kind.

Gedurende 2 weken (5 – 16 maart) zullen wij aanwezig zijn op de gemeenteschool De Verrekijker om ons project uit te voeren. Wijzelf zullen gedurende deze periode op school aanwezig zijn als een personage binnen ons verhaal. Francine Aubergine staat dus al te popelen om eraan te beginnen!

Omdat u als ouder het dichtst bij uw kind staat, willen wij ook u graag meer informatie hierover meegeven. Zo weet u weer iets meer over de nieuwe voedingsdriehoek én weet u wat uw kind allemaal zal beleven gedurende de projectweek. Daarom nodigen wij u graag uit voor een informatieve workshop op de school. Deze gaat door op maandag 19 februari 2018 op de school zelf van 19u30 tot 20u30. Wij zouden u wel willen vragen om voor 9 februari 2018 in te schrijven via de brief die uw kind meekrijgt op school.

Met gezonde en sportieve groeten Jaimy, Lars, Lotte, Carolien, Anke en Lotte

pdfBrief ouders info-avond studenten TM