Hallo allemaal

In de eerste weken van het nieuwe jaar hebben we weer dolle pret gehad in onze klas! Na een fijne kerstvakantie vlogen we 2018 weer vliegensvlug in. Lees en kijk je mee?

Op een dag ontdekten we een ei in onze klas. Wat doet dat ei hier? En wat zit er hierin? Dagen moesten we wachten... Stilletjesaan zagen we dat het ei begon te breken. Kijk een poot! En nog één! Uiteindelijk hadden we een echte baby dino in onze klas. Deze mocht met ons gaan spelen en op verkenning in alle hoeken. Ook onze dino’s van thuis waren GE-WEL-DIG om mee te spelen. Ook al was het voor sommige een beetje eng al die dino’s rond ons heen.

Kokerellen, klimmen, fietsen, puzzels maken, ... Ook dit deden we allemaal! We leren knippen met een echte schaar. Blokken op elkaar zetten, pannenkoekjes bakken en nog zoveel meer. Wat vliegt de tijd weer voorbij. We leerden ook hoe ons lichaam eruit ziet. Zijn wij allemaal meisjes?? Nee hoor, er zijn ook jongens in onze klas! We zijn allemaal anders... Maar dat maakt voor ons helemaal niets uit.

En dan is het alweer tijd voor carnaval! Wat een leuke feestperiode is dit. Onze klas werd omgetoverd tot een echte circustent. Zingen, dansen, ... het hoort er allemaal bij. We konden ons verkleden en leerden zelfs hoe echte clowntjes eruit zien. Zo gingen we bijna elke dag met een rood neusje naar huis. Leuk hé!

Zo, geniet nog maar van onze prachtige foto’s!
Juf Chris,juf Mandy & Jules