Playbackshow 26 januari 2018

Vrijdagavond was het weer zover. De playbackshow startte in een volle zaal. Dit jaar waren de optredens verdeeld in 3 delen: 1/2, 3/4 en het 5e en 6e leerjaar. Dit jaar hadden 73 kinderen zich opgegeven voor deelname!

De presentatie was dit jaar weer in handen van juf Anit. Juryleden waren: Chantal Bols, May Van Oerle en Els Van Gompel, extra jurylid was Patrick Herijgers. Het was al een hele prestatie van alle deelnemers om voor een volle zaal hun playbacktalent te laten zien. Een dikke proficiat aan hen!

Zowel de leerlingen van het 6e leerjaar als de ouderraad zorgden dit jaar voor een verrassingsoptreden: The Sid Shuffle en Volg de leraar. Zaalwachter Sharif zorgde voor het geluid en het licht. Cameraman Harold Spijkers heeft de hele show gefilmd. Ook dit jaar zijn er weer heel wat DVD’s besteld! Deze DVD wordt aan de leerlingen in de school uitgedeeld zodra ze klaar zijn. Je kan nog een DVD bestellen door 12 euro in een gesloten envelop aan de klasjuf af te geven. Schrijf dan wel de naam en klas van uw kind op de envelop. Dit kan nog tot vrijdag 9 februari 2018.

Ik hoop dat iedereen van deze show genoten heeft. Graag wil ik dan ook alle mensen bedanken die geholpen hebben waaronder vooral de Ouderraad voor de organisatie van deze avond. Volgend jaar gaat de playbackavond door op vrijdag 11 januari 2019. Noteer deze datum alvast weer in je agenda!

Op www.rawepo.be vind je weer prachtige foto’s van deze show. Zowel in deel 1 als in deel 2 kan je foto’s van alle optredens bewonderen. Dank je wel, Rawepo! Juf Anit

Uitslag Playbackshow 2018:
Deel 1: Leerjaren 1 en 2
1e prijs: Leve de vrouw – Nick en Simon
Axl en Sam (2H)
2e prijs: Pina Colada – K3
Lanthe en Sarah (2H)
3e prijs: Ik wil in een band – Kinderen voor Kinderen
Neele en Geraldine (2H)
Deel 2: Leerjaren 3 en 4
1e prijs: This one’s for you – David Guetta ft. Zara Larsson
Lena, Kato, Lore, Lien, Jaan, Nand, Frederiq en Warre (3C)
2e prijs: Despacito – Luis FOns ft. Daddy Yankee
Leonardo, Thijn en Artur (4E)
3e prijs: I love rock and roll – Joan Jett & the Blackhearts
Zoë (4E) en Hailey (3C)
Deel 3: Leerjaren 5 en 6
1e prijs: Can’t touch this – MC Hammer
Bas, Nelle, Eva en Maureen (6H)
2e prijs: There for you – OT
Eline Verhoeven (6H)
3e prijs: All Stars – Martine Solveigh ft. Alma
Hannah, Stien, Floor en Demi (6H)