Jongerencross

Op 26 september 2017 werd de jaarlijkse jongerencross georganiseerd door de gemeentelijke sportraad en de gemeentelijke sportdienst Ravels. Ook dit jaar ging de cross door op de terreinen van FC Unitas (Ravels-Eel).

Alle kinderen van De Verrekijker en Klimop keken er al naar uit om zich van hun sportiefste kant te laten zien. Aan hun turnkledij was duidelijk te zien wie voor welke school hun best ging doen. Zij hadden er duidelijk plezier in!

In de voormiddag hing er nog wil mist maar in de namiddag kwam er een stralend zonnetje te voorschijn. Elk leerjaar liep in verschillende groepen een afstand van 600 tot 1000m. Ook dit jaar stonden er weer vele ouders, grootouders, familieleden, ... te supporteren. Bij de finish kreeg elke deelnemer een bekertje water om te bekomen van een toch wel serieuze inspanning. Iedereen kreeg als beloning een welverdiende medaille en een appel.

Het is dan elk jaar ook spannend om te weten welke school uiteindelijk de grote wisselbeker gewonnen heeft. Deze keer mag De kleine Wereld die beker een jaar lang in hun school zetten. Klimop verdiende een welverdiende 2e en De Verrekijker een welverdiende 3e plaats.

Via deze weg willen we dan ook de gemeentelijke sportraad en de gemeentelijke sportdienst van Ravels bedanken voor deze knappe organisatie.