Onze startdag van het nieuwe schooljaar

Toen de kinderen op vrijdagmorgen, 1 september 2017, terug naar school kwamen, zagen zij dat de school versierd was met ballonnen en schoolvlag. Ook was het al meteen gezellig met alle leerkrachten die ons verwelkomden en gezellige muziek op de achtergrond.

Na de eerste speeltijd verwelkomde directrice Miek Van Eyndhoven alle kinderen op onze school. Er werd een nieuw schoollied gezongen, volledig in het teken van ons project van dit jaar “Gezondheid”. Aansluitend kregen alle kinderen een tekening van fruit/groente. Door dezelfde tekeningen op te zoeken, vormden ze alle gemixte groepen van het 2e t/m het 6e leerjaar. De kindjes van het eerste leerjaar bleven samen in hun klasgroep. Alle kinderen kregen in groep de opdracht om hun fruit/groente tekening met krijt op de speelplaats te tekenen. Nu kan je deze tekeningen bewonderen op onze speelplaats. (zie foto’s)

Nadat iedereen hun handen had gewassen, kregen iedereen snoeptomaatjes. Dit was dan meteen onze start van elke voormiddag fruit te eten en de wekelijkse fruitverdeling op vrijdag. We mogen toch wel spreken van een geslaagde activiteit en een fijn, gezond begin van dit schooljaar.