Spannende start voor allerkleinste kleuters

Een nieuwe, spannende start voor onze allerkleinste kleuters! Ja, dat is het zeker... Op 1 september kwamen we met een bang hartje de schoolpoort binnen gewandeld. Wat gebeurt er nu allemaal? Nieuwe juffen, nieuwe klas, nieuwe vriendjes... De eerste weken gingen we volop op ontdekking.

Sommige met traantjes, anderen met een lach, anderen verstopt achter de benen van mama of papa, zo verliepen de eerste momenten in onze klas. Even wennen voor ons allemaal. Zoveel nieuwe dingen om ons heen.

We leerden elkaar en de klas de eerste weken volop kennen. Ook maakten we kennis met Jules, onze klaspop. Hij is onze dikste vriend in de klas. Met hem maken we zoveel plezier. We nemen hem overal mee naartoe. Zelfs als we gaan turnen. Jaja, dat kan Jules als de beste!

Daarna werd het al snel herfst bij ons in de klas. Oeps! Daar kruipt een spinnetje! Voor sommigen een groot plezier, anderen een beetje bang. We maakten spinnenwebben en nog zoveel meer. Nu zijn we volop bezig met het ontdekken van de herfstkleuren. En we maakten met alle kleuters pompoenensoep. Ook wij mochten helpen. Maar dat snijden was toch een beetje moeilijk hoor. Gelukkig was de juf daar om ons te helpen... Maar smullen, dat hebben we zeker wel gedaan!

We hebben niet alleen gesmuld van de pompoenensoep, ook maakten we met juf Chris popcorn. Hihi, wat gek al die maïs die in een pan op en neer springt!

Willen jullie nog meer genieten van de eerste weekjes in ons klasje? Bekijk dan zeker de foto's!

Juf Chris & juf Mandy