Hallo allemaal

Hier zijn we weer met wat leuke weetjes uit onze groene klas. Heel de maand oktober stond voor ons in het teken van de herfst! Een uitstap naar het bos, we leerden verschillende herfstvruchten kennen, we maakten onze eigen pinnemutsen, er stond zelfs een paddenstoel in onze klas, ... we beleefden weer dolle pret!

Een hele maand vol met nieuwe avonturen voor onze kleine vriendjes. Wat is de herfst nu eigenlijk? Dat weten wij nu allemaal! De blaadjes vallen van de bomen en krijgen prachtige kleuren, en ook de kaboutertjes komen soms eens piepen! Wij vonden hun huisje in het bos... maar sshht, wel stilletjes zijn, anders maak je ze wakker. Wist je dat kabouters pinnenmutsen dragen? Wij hebben er zelf gemaakt en onze juf naaide ze met de naaimachine aan elkaar zodat wij ze op ons hoofd kunnen zetten. Mooi hé? Wij zijn net echte kabouters.

Het wordt ook al een beetje kouder. En er valt al wat meer regen uit de lucht. Tijd om onze regenlaarsjes aan te doen en lekker te spetsen in de plassen! Joepiejoepiejee!

Juf Chris lust heel graag appeltjes en wou onze kapoenen daar mee van laten genieten. Want als je goed rond hebt gekeken dan zag je dat de appelbomen in volle groei stonden. Dat konden wij niet zomaar voorbij laten gaan. We raapten een aantal appels van de grond en maakten lekkere appelmoes. Mmm, smullen maar hoor!

Wil je nog meer genieten van onze avonturen? Bekijk dan zeker de foto's!
Tot volgende keer weer, Juf Chris & juf Mandy