Konijnen

Hokus Pokus pats, we toveren wel 2 konijnen in de roze klas En jawel, het was gelukt, want de 2 konijnen van Binc stonden plots in onze klas. Wat fijn, een hele dag zorgen voor 2 lieve en zachte konijnen. We hebben ook goed kunnen kijken hoe ze eruit zien en natuurlijk hebben we ze ook eens kunnen aaien.

Heb je de naam Rikki al eens gehoord? Dat is een heel bijzonder konijn, want hij heeft 1 recht en 1 gebogen oor. Gelukkig waren er veel dokterkonijnen in de klas die naar de oren van Rikki konden kijken en hem konden geruststellen dat er niets mis was met hem. Kijk maar naar de foto’s, want wij hadden hele goede dokters in onze klas.

Er stond ook een grote konijnendoos in onze klas, waar we allerlei verschillende soorten ballen in konden gooien of werpen. Vervolgens maakten we een kleine minigolf, waar we leerden om met een stok een balletje verder te rollen. En een dikke bravo voor alle kindjes die het balletje in de konijnendoos konden duwen met hun stok, want dat was niet zo makkelijk.

Wat lusten konijnen graag…wortels. We maakten patronen met gekleurde wortels en we probeerden ook te stempelen met echte wortels, dat was erg fijn. Njammie, we hebben ook overheerlijke wortelpuree gemaakt en lekker opgesmuld.

Hokus Pokus haan, dit artikel is gedaan! Hokus Pokus hoedjes, jullie krijgen van de roze klas nog veel groetjes!