De maand januari is weer omgevlogen...

We zijn gestart met het thema ‘spelletjes’. Super fijn, want we hebben heel wat mama’s, papa’s en oma’s mogen verwelkomen in onze klas. Zij kwamen samen met ons ‘spelletjes’ spelen. Wat hebben we veel geleerd: samen spelen, ons houden aan de regels, een pion verder zetten, gooien met de dobbelsteen maar vooral... het plezier van een spelletje te spelen.

Na het thema spelletjes stond er weer een ander thema op ons te wachten ‘het lichaam + zintuigen’. We hebben heel onze poppenhoek omgetoverd in een dokterspraktijk. Er waren verschillende dokters aanwezig: ééntje voor de handen te verzorgen, één voor de voeten te wassen en één om onze buik te genezen. Wat ruikt er zo lekker in onze klas? Jawel, in onze bak om te experimenteren zat er lekker ruikende bloem om met onze handen in te spelen.

Met onze verrekijkers zijn we op speurtocht geweest. De kleine pijltjes wezen ons de weg naar de andere klassen, daar gingen we op zoek naar groene puzzelstukken. We hebben heel goed gespeurd, want we hebben alle pijltjes en puzzelstukken gevonden.

Zoet of zout? We hebben het verschil leren proeven. Ja natuurlijk, de zoete dingen vonden we natuurlijk het lekkerst.

Tot snel...