Spelen en leren in 1KC

Hallo allemaal. Hier zijn we weer! Het lijkt alweer zo lang geleden dat het nieuwe jaar begon. Wij vlogen er alvast met heel veel zin weer in.

Na de kerstvakantie kwamen de twee konijntjes van juf Mandy op bezoek. Een hele week leerden we hoe we ze moesten verzorgen, wat ze nodig hebben, wat ze eten, … Wat een plezier toen de echte konijntjes er waren. We mochten ze zelfs even vasthouden. Oeps, voor sommigen toch wel spannend hoor!

Daarna werd het bibberkoud in ons klasje. De winter was nu echt in het land. De sneeuw viel uit de lucht en natuurlijk hebben we daarvan geprofiteerd! We maakten zelfs zelf ijs buiten. Dat was wel gek hoor. Wisten jullie door gewoon water buiten te zetten als het vriest dat het dan ijs wordt? Wij wel hoor!

Daarna leerden we meer over ons lichaam. Hoe zien wij eruit? En wat is nu het verschil tussen een jongen en een meisje? Onze kindjes genoten met volle teugen van het kriebelen met de veertjes aan hun tenen. En het leukste van al was om te schilderen met onze voeten. Dat was glibberen hoor!

Tot snel weer, voor weer meer pret uit 1KC!