Playbackshow 13 januari 2017

Vrijdagavond was het weer zover. De playbackshow startte in een volle zaal. Dit jaar waren de optredens verdeeld in 3 delen: 1/2/, 3/4 en het 5e en 6e leerjaar. Dit jaar hadden 85 kinderen zich opgegeven voor deelname!

De presentatie was dit jaar weer in handen van juf Anit. Juryleden waren: Chantal Bols, May Van Oerle en Els Van Gompel, extra juryleden waren Koen Vansweevelt, Cees Van den Brekel en Ann Christianen.

Het was al een hele prestatie van alle deelnemers om voor een volle zaal hun playbacktalent te laten zien. Een dikke proficiat aan hen!

Zowel de leerkrachten als de jury zorgden dit jaar voor een verrasingsoptreden: Ghostbusters en een liedje over Assepoester.

Zaalwachter Gert Wouters zorgde weer voor het geluid en het licht. Cameraman Harold Spijkers heeft de hele show gefilmd. Ook dit jaar zijn er weer heel wat DVD’s besteld! Deze DVD wordt aan de leerlingen in de school uitgedeeld zodra ze klaar zijn. Je kan nog een DVD bestellen door 12 euro in een gesloten envelop aan de klasjuf af te geven. Schrijf dan wel de naam en klas van uw kind op de envelop. Dit kan nog tot en met vrijdag 27 januari 2017.

Ik hoop dat iedereen van deze show genoten heeft. Graag wil ik dan ook alle mensen bedanken die geholpen hebben waaronder vooral de Ouderraad voor de organisatie van deze avond.

Volgend jaar gaat de playbackavond door op vrijdag 26 januari 2018. Noteer deze datum alvast weer in je agenda!

Juf Anit

Uitslag Playbackshow 2017 :
Deel 1 : Leerjaren 1 en 2
1e prijs: Shut up and dance – Walk the moon | Jaan Blokx, Lore Van Hoof, Nand Van Gils, Frederiq Van Gils, Kato Barten, Warre Van Loon, Lena Bruurs, Lien Van Den Broek, Madinn Mairouche (2C)
2e prijs: Mamasé – K3 | Neele Lommers (1IG), Lanteh Beyens, Sarah Marijnissen (1IN)
3e prijs: Feest – Kinderen voor Kinderen | Jitte Stabel, Linde Verhoeven, Elise Van Steen, Lucka Barremans, Bavo Bleyen, Birger Bastiaansen (2H), Jim Van Loon (2C)

Deel 2: Leerjaren 3 en 4
1e prijs: Snollebolleke – Snollebollekes | Thijn Lughters, Dylan Elias, Leonardo Mommers (3B)
2e prijs: 9 to 5 – Dolly Parton | Hailey Cabanier (2C) , Zoë Mathys (3B)
3e prijs: The lazy song – Bruno Mars | Joren Van Steen, Nell Wouters, Lucas Van Hees, Klaas Van Gils, Mathis Moeskops (3B)

Deel 3: Leerjaren 5 en 6
1e prijs: Let me love you – DJ Snake en Justin Bieber | Bas Brosens (5E) – Kobe Dierckx (6H)
2e prijs: Chandelier – Sia | Hanne Herijgers (6K)
3e prijs: 24 K Magic – Bruno Mars | Maureen Lugters, Eva Dries, Nelle Van de Pol, Lien Bax, Mirre Stabel, Julotte Bosch, Demi Dries (5E), Hannah Van Loon, Stien Van Loon, Floor Van Gils, Ella Segers (5H)