Genieten van herfst, schoenen, sint en kerst

Na de herfstvakantie vlogen we er terug in met ons thema van de herfst. We speelden en knutselden met allerlei herfstvruchten, bekeken de mooie kleuren van de herfst en maakten hele kampen met takken en blokken. Plannetjes van de lego friends lezen zodat we een mooi bouwwerkje zagen verschijnen! Voor sommigen was dit wel even nadenken om alles op de juiste plaats te zetten.

Daarna waren de schoenen aan de beurt als aanloop van het thema sinterklaas. Mooie hakken, hoge laarzen, ballerina’s of stoere voetbalschoenen konden we gaan kopen in de schoenenwinkel 'het pantoffeltje'. We maakten ook een prachtige schoen om klaar te zetten voor de sint. Gelukkig lagen er op een ochtend ook wel eens lekkere dingetjes in die we konden proeven. Speculaas, chocola in drie kleuren en marsepein... Zou de Sint er dan bijna zijn?

Jawel hoor! De Sint en zijn pieten kwamen op vrijdag 2 december op bezoek in onze klas. Er stonden grote zakken met speelgoed in onze klas en daar zaten spelletjes, Playmobil en allerlei leuke speelgoedjes in. Er waren ook 2 'groene' pieten die met ons een partijtje gingen voetballen!

De twee laatste schoolweken van 2016 genieten we van de rust en gezelligheid in onze klas met een kerstboom, lichtjes, kerstballen en slingers... En een supergezellig kerstfeestje!