Drukke weken in oktober in 1KCM

Al half november en de noten, eikels en kastanjes rollen alweer door de klas terwijl de herfstbladeren voorbij het raam dwarrelen. Maar ook in oktober hebben we het erg druk gehad, vooral met feesten.

Naar aanleiding van een dikke spin op het raam van onze klas kwamen we bij het thema kriebelspinnen. Onze vriendjes kriebelden door het grote web in de klas. De dikke spin Jonnie was jarig en had een heerlijke taart maar iedereen was bang voor hem daarom moest hij zijn verjaardagstaart alleen opeten. Op onze verjaardagkalender ontdekten we dat er kindjes in de klas jarig waren en ook Jules zijn verjaardag werd gevierd. Vele lekkere taartjes vol chocolade, slagroom en kaarsjes werden er gemaakt. Een echte feestweek werd het.

Voor het grootouderfeest leefden we echt mee met Benjamin. Zijn lievelingsknuffel Raf giraf was zo maar weg. Wij hebben gelukkig wel veel spelletjes gespeeld met onze knuffels. Net als Raf hebben we ook kaartjes verstuurd. Reuze giraf kwam een dagje op bezoek in de klas. Om hem een kus te kunnen geven hadden we een ladder nodig en onder de giraf leek het een huisje voor onze peuters. Voor onze grootouders oefenden we het giraffedansje dat hebben jullie op het feest kunnen zien.

Wij zijn heel trots op onze kleintjes ze hebben het super goed gedaan. Hopelijk hebben jullie er ook van genoten. Dank je wel iedereen.