Een drukke maar gezellige tijd

Ook de laatste maand was er veel te beleven in onze klas. Het thema ‘Huisdieren en boerderijdieren’ vonden de kleuters heerlijk! Sommige mama’s maakten zelfs tijd om met hun huisdier tot bij ons te komen. We genoten van het bezoek van een hond en zijn baasje. De vissen van juf Chris kwamen een dagje logeren in onze klas. We bezochten de boerderij bij Niels, gingen de dierenartsenpraktijk verkennen, en als kers op de taart mochten we ook nog een ritje op het paard maken. Dankjewel allemaal, jullie zorgden ervoor dat dit een onvergetelijk thema werd!

Ook al onze jarigen van de laatste maand en de jarigen van de vakantie moesten nog gevierd worden, het werd dus ook een echte feest maand! Hieperdepiep Hoera! Een hele dikke proficiat aan hen!

Tijdens ons laatste thema ‘Vakantie’ blikten we ook even samen terug op het voorbije schooljaar. Een jaar vol fijne, spannende, uitdagende, leerrijke, intense momenten. Een jaar waarop wij onze kleuters zagen groeien en openbloeien. Een jaar waarvan wij enorm hebben genoten! We hadden een fijne groep, een groep waar iedereen gewaardeerd werd, een groep die elkaar respecteerde en mooi kon samenwerken. We zullen jullie missen, lieve schatten. Genieten jullie nu maar lekker van de vakantie en dan zie wij jullie allemaal graag weer terug in september!
Dikke zoen,
juf Mandy en juf Martine