Het Laatste Nieuws

We beloofden jullie nog meer dierennieuws: Wel, de puppy van Lise-Marie kwam ons een likje geven. De geitjes van Lien mekkerden de hele school bij elkaar. We namen een kijkje in de dierenartsenpraktijk bij Robin en de stallen bij Niels. Onze dierenafsluiter was een ritje te paard. Dat durven we al best en het was puur genieten. Dankjewel mama's en papa's voor de tijd die jullie voor ons vrijmaakten!

Verder waren de spinners hot, hielden we een ballendag, we vierden onze laatste jarigen en was het speelgoed in onze klas aan een wasbeurt toe, want SNIK SNIK het afscheid komt er aan. Het schooljaar is nu ├ęcht gedaan... Daarom wil ik mijn schatten van kleuters, zo spontaan en vol verwondering, met hun verdrietjes en angsten, maar vooral hun levensplezier dat van hen afstraalt, een dikke knuffel geven. Ik hoop dat jullie een boeiend jaar beleefd hebben in onze blauwe klas! Jullie hebben mijn hartje nog maar eens verwarmd met jullie lieve woordjes en fijne attenties, superdikke afscheidskusjes.

En dankjewel aan jullie, ouders, voor het vertrouwen dat jullie me gaven om met jullie kinderen deze weg te bewandelen. Dat is niet altijd evident, maar jullie durfden de drempel overstappen als jullie met vragen zaten. Hopelijk kon ik jullie dan voldoende geruststellen...

Tot in september!!!