Een spannende decembermaand

December een maand vol spannende feesten. De Sint maakte zijn intrede in ons land en dus ook in onze school. De speelzaal werd omgetoverd tot de grote boot van Sint en Piet met tal van kamertjes: de bewegingshoek, de spelletjeskamer, de inpakkamer, de schoorstenen, de knutselkamer, de verkleedkamer… De kleuters beleefden uren spelplezier. Ook in de klas konden ze kiezen voor allerlei activiteiten rond Sinterklaas.

Onze boot werd daarna vervangen door de kerstboom, een tijd van rust en gezelligheid brak aan. Even in een donker hoekje genieten van alle indrukken: het kan echt deugd doen. We maakten mooie sfeerlichtjes en oefenden onze nieuwjaarsbrief. Voor sommige kleuters was dit enorm spannend, voor anderen een feest.

Onze jarigen Noortje, Adam en Floore hebben we uitbundig gevierd. Kato gaan we ook nog vieren voor de vakantie.

Na deze drukke periode kunnen we nu genieten van twee weken vakantie. Heerlijk toch! Gezellig wat langer uitslapen, genieten van de tijd thuis met z’n allen.

Wij wensen jullie allen een warme kerst en een prachtig nieuwjaar. We hebben er samen een mooi trimester van gemaakt waar we allen van genoten hebben. Dankjewel kleuters, mama’s en papa’s en alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Lieve groeten en tot maandag 9 januari 2017!