Genieten, genieten, genieten!

De laatste weken van dit alweer voorbij gevlogen schooljaar hebben we met z'n alle nog lekker genoten in ons klasje. Met het goede weer trokken we lekker naar buiten om te genieten van de frisse lucht. Kijken jullie weer mee?!

Ons thema van verkeer was nog maar net gestart en we mochten met z'n alle eens van dichtbij gaan kijken naar de auto van juf Essy. Ja hoor, wij kennen wel allemaal een auto. Maar met hoeveel kan je daar eigenlijk in? Wij hebben dat getest! Al onze kapoenen stapten in de auto... Maar rijden dat mocht toch niet want we hadden niet voor iedereen een gordel en die moet je wel aan. Dan maar er maar weer snel uit. Wisten jullie dat de spiegels van de auto van juf Essy vanzelf dicht gaan als ze haar auto op slot doet? Gek hé!

De week erna trokken we lekker naar buiten met ballen, ballen en nog eens ballen! Rollen, stuiteren, gooien, voetballen, ... noem maar op! Lekker ravotten met z'n alle, wat leuk! Soms was het wat moeilijk om de bal te delen. Gelukkig had ons juf er voor iedereen wel één en konden we allemaal met onze eigen bal spelen.

Daarna hebben we lekker mogen genieten van een extra dagje vrij want het was kermis in Weelde! Met z'n alle mochten we eens een kijkje komen nemen en op de draaimolen zitten. Joepie joepie dat was fijn! Samen met de grote kindjes van juf An stapten we naar daar. Ze gaven ons een handje, dat was wel fijn! Zo bleven we lekker dicht bij elkaar en wisten we waar we moesten stappen.

En dan is het nu bijna zover... Nog een weekje spelen in ons klasje en daarna lekker genieten van een welverdiende vakantie! Mama's, papa's, lieve vriendjes, alvast bedankt voor dit super fijne schooljaar. Wij hebben er heel erg van genoten, hopelijk jullie ook!
Lieve groetjes
Juf Chris & juf Mandy